Skip to content

Fakultet bezbednosti

ОБАВЕШТЕЊЕ

Посета Казнено-поправном заводу у Падинској скели обавиће се у четвртак, 05.05.2016. године са почетком у 9 часова. Моле се студенти да најкасније у 8.45 буду испред завода и да понесу личне карте.

Казнено-поправни завод Падинска скела налази се на око 2 километра од насеља Падинска скела у правцу према Зрењанину. До Падинске скеле се можи доћи аутобусом 101 чија је почетна станица Омладински стадион (Богословија).

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Настава из предмета Теорија и организација образовања ће се 10. и 17. маја 2016. године одржавати у згради Факултета у сали бр. 1.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

У складу са најавом Министарства просвете, науке и технолошког развоја у уторак 22. априла 2016. почела је исплата студентских кредита и стипендија.
Студентима ће бити исплаћена рата за април у износу од 8.400 динара. Подизање новца је могуће на свим банкоматима UniCredit банке.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти основних академских студија о терминима рада Студентске службе на упису нове генерације за школску 2016/17. годину:

  • од 22.06. до 26.06.2016. године пријављивање кандидата за пријемни испит;
  • од 27.06. до 03.07.2016. године полагање пријемног испита;
  • од 10.07. до 14.07.2016. године упис бруцоша.

За сва текућа питања везана за основне академске студије можете се обратити Студентској служби ван ових термина, радним данима од 10 до 13 сати.
Студенти који треба да дипломирају до 15. јула, пријављују се најкасније до 20.06.2016. године.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Због предстојећих Васкршњих празника и Празника рада, Факултет неће радити од 29.04. до 03.05.2016. године. Први радни дан након празника је среда, 04.05.2016. године.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Сви студенти који су уписали прву и трећу годину основних академских студија школске 2015/2016. године (самофинансирајући и студенти који се финансирају из буџета) дужни су да обаве  систематски преглед. Студентима који не обаве систематски преглед неће бити оверена година.

Систематски преглед обављаће се у просторијама Завода за здравствену заштиту студената, улица Крунска број 57, (први спрат соба број 1.10).

Приликом доласка на преглед студенти су обавезни да донесу индекс и оверену здравствену књижицу.

Студенти који су обновили прву и трећу годину не треба да обаве систематски преглед.

Студенти преко 26 година нису у обавези да изврше систематски преглед.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Студенти четврте године који су се пријавили за посету затворима, Окружни затвор у Београду посетиће у уторак, 26.04.2016. године, док је посета Казнено-поправном заводу Падинска скела договорена за четвртак, 05.05.2016. године. Обе посете биће реализоване у преподневним часовима.

Моле се студенти да потврде свој одлазак у наведене посете (обе или једну од те две) најкасније до четвртка, 21.04.2016. на консултацијама код асистента Александре Илић или на мејл: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

О свим детаљима у вези с посетама студенти ће бити накнадно обавештени.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

 
 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ НАСТАВНО-НАУЧНОГ ВЕЋА
ФАКУЛТЕТА БЕЗБЕДНОСТИ

Реагујући на скорашњу појаву анонимних, као и лажно потписаних доставки и памфлета у којима се на најгрубљи начин дискредитују и клевећу истакнути наставници и студенти Факултета безбедности, Наставно-научно веће Факултета донело је следеће саопштење:

- Свако анонимно писмо, по правилу, независно од намера оног који је то писмо написао, представља грубо кршење етичких и правних норми рада академских и других институција. Због тога Наставно-научно веће Факултета безбедности анонимна и лажно ауторизовано писма  сматра правно и морално неважећим, неприхватљивим и гнусним актима. При томе, таква „кореспонденција" је бедна и понижавајућа управо за починиоце таквих дела;

- У свим наведеним или сличним случајевима клеветања својих наставника и студената, односно  установе у целини, Факултет ће покренути одговарајући законски поступак против непознатог извршиоца и активно ће учествовати у прикупљању свих релевантних доказа. На тај начин ће и сва друга, могућа слична „спиновања" чињеница које чине непозната лица ради остваривања одређених, парцијалних интереса на Факултету, унапред бити осуђена на неуспех, док ће особе чија кривица буде законски установљена сносити пуну правну и моралну одговорност.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 13