Skip to content

Fakultet bezbednosti

Naslovna strana arrow Novosti arrow Obaveštenja

OBAVEŠTENJE

Zbog velikog broja kandidata, u utorak, 31. marta, u terminu konsultacija za predmet Teorija i organizacija obrazovanja, mogu da odgovaraju samo studenti koji prethodnog utorka nisu stigli na red i koji su se tada upisali na spisak koji se nalazi kod predmetnog nastavnika. Na spisku se nalazi vrlo velik broj studenata (preko 30) i čak će i oni sa spiska teško doći na red. Zbog toga ostali studenti 31. marta neće moći da odgovaraju.

U terminima ispitnog roka (7. i 20. april) mogu da odgovaraju samo studenti koji su prijavili ispit i nalaze se na ispitnim spiskovima, i to upravo u onom terminu za koji su upisani u spisak.

Predmetni nastavnik

 

OBAVEŠTENJE

 

OBAVEŠTENJE

Korisnici studentskih kredita za školsku 2014/15. godinu čekove za januar i februar mogu podići uz ličnu kartu i indeks u Studentskoj službi kod referenta Dragane Jovanović od 26.03.2015. godine.

Korisnici studentskih stipendija isplatu mogu realizovati uz ličnu kartu na šalterima Unikredit banke.

Studentska služba

 

OBAVEŠTENJE

Samofinansirajući studenti druge, treće i četvrte godine koji plaćaju školarinu potrebno je da dostave uplatnicu za četvrtu ratu u iznosu od 26.500,00 dinara  do 06.04.2015. godine.

Studenti generacije 2013, koji su ispunili uslov od 48-53 ESP bodova potrebno je da dostave uplatnicu za četvrtu ratu u iznosu od 20.000,00 dinara studentskoj službi do 06.04.2015. godine.

Obaveštenje se odnosi i na studente svih godina kojima je umanjen iznos školarine.

Studentska služba

 

OBAVEŠTENJE

Svi studenti koji su upisali prvu i treću godinu školske 2014/2015. godine (samofinansirajući i studenti koji se finansiraju iz budžeta) dužni su da obave  sistematski pregled. U protivnom studentima koji nisu obavili sistematski pregled neće biti overena godina.

Studenti preko 26 godina nisu u obavezi da izvrše sistematski pregled.

Sistematski pregled se obavlja u prostorijama Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata, ulica Krunska broj 57 (prvi sprat soba broj 1.10).

Prilikom dolaska na pregled studenti su  obavezni da donesu indeks i overenu zdravstvenu knjižicu.

Studenti koji su obnovili prvu i treću godinu ne treba da obave sistematski pregled.

Studentska služba

 

OBAVEŠTENJE

Prijava ispita za studente osnovnih akademskih studija u aprilskom ispitnom roku 2015. godine koji ispite prijavljuju putem portala eStudent produžava se do 20. marta.

Svi studenti upisani školske 2007. godine i prethodne generacije prijavljuju ispite na šalterima Studentske službe.

Studenti koji prijavljuje ispite, a kojima je potrebno da uplate iznos po utvrđenom cenovniku (PDF file, 36KB), od ovog roka to će raditi tako što će uplate vršiti na žiro račun Fakulteta bezbednosti 840-1832666-90 sa pozivom na broj koji će moći da vide u okviru svog naloga na portalu eStudent (opcija "školarine i uplate"). Ova opcija je omogućena od petka, 13. marta, a poslednji dan za uplatu je 17. mart. Molimo studente da uplaćuju tačne iznose za potreban broj i vrstu ispita koji prijavljuju. (PDF file, 36KB)

Nakon izvršene uplate, treba da provere stanje na „računu" u okviru svog naloga nakon par dana od uplate. Kada uplaćeni iznos student vidi na svom nalogu, tada se mogu prijavljivati ispiti u ukupnom iznosu koji ne prelazi postojeća sredstva.

Studenti koji su već izvršili uplatu za polaganje ispita bez jedinstvenog poziva na broj, mogu prijaviti ispite na šalterima Studentske službe zaključno sa 16. martom 2015. godine.

 
 

Održavaće se u sledećim terminima:

Kandidati se opredeljuju za jedan termin i on obuhvata fond od 50 časova, kao i proveru znanja u vidu testa na kraju pripremne nastave. Cena pohađanja jednog termina pripremne nastave je 19.800 dinara.

Prijava za pripremnu nastavu je tokom marta meseca.

Na prijemnom ispitu kandidati polažu test iz dva od tri ponuđena predmeta:

1. sociologija, 2. ekologija, 3. psihologija

Literatura za polaganje prijemnog ispita:

  • Sociologija, Vladimir Vuletić (za treći raz. sr.stručnih škola i četvrti raz. gimnazije), Izdavač: Klett, izdanje 2012.
  • Ekologija i zaštita životne sredine, Ivo Savić i Veljko Terzija, (za prvi razred srednjih stručnih škola), Izdavač: Zavod za udžbenike, izdanje 2005. ili novije
  • Psihologija,Nikola Rot i Slavoljub Radonjić, (za drugi razred gimnazije), Izdavač: Zavod za udžbenike, izdanje 1995. ili novije

 

KANDIDATI SE ZA PRIPREMNU NASTAVU MOGU PRIJAVITI: 

Elektronskim putem:
na e-mail:  Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.  (subject: pripremna nastava)

Poštom:
Fakultet bezbednosti
Studentski konsalting servis (pripremna nastava)
Gospodara Vučića 50

Lično:
u prizemlju Fakulteta, soba 8, od 10:00 do 13:00 časova

Za prijavljivanje je potrebno: popunjen formular (DOC file, 43KB)   i dokaz o uplati ( primerak uplatnice, PDF file, 52KB)

(nepopunjen formular i primerak uplatnice mogu se dobiti slanjem zahteva za prijavnu dokumentaciju na e-mail: Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. , preuzimanjem sa sajta Fakulteta (Formular, DOC file, 43KB i primerak uplatnice PDF file, 52KB , ili lično na Fakultetu)

Kontakt osoba za detaljnije informacije:

Bratislava Gogić, stručni saradnik
e-mailil:  Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.
Tel: 011/6451 843 lokal 107
Mob.tel: 062/188 65 62

 

OBAVEŠTENJE
KURS BEZBEDNOSNO OPERATIVNIH VEŠTINA - BOV

Obaveštavaju se studenti, svih godina studija, da mogu izvršiti prijavu do 31.03.2015. godine. Prijavu mogu izvršiti elektronskim putem preko banera БОВ na sajtu Fakulteta bezbednosti ili SMS na tel. 064/892-13-27.
 

Nastava počinje 01.04.2015. godine u upravnoj zgradi „Industrije precizne mehanike" ulica Vojislava Ilića 141, u terminu ponedeljkom, sredom i petkom od 16.30 do 18.00 časova.

Nastavu će izvoditi načelnik Uprave za stručno obrazovanje, osposobljavanje, usavršavanje i nauku, MUP-a R Srbije, glavni policijski savetnik doc. dr Aleksandar Djordjević.
 

OBAVEŠTENJE

Molimo studente osnovnih akademskih studija da obrate pažnju na raspored održavanja nastave zbog izvršenih izmena u proteklih nekoliko dana!

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 21